Известие

Collapse
No announcement yet.

Бели мигачи за 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бели мигачи за 145

Колеги виждал съм алфи 145 с бели мигачи на калника продават ли се някаде ?

Мисля че в ebay има на цена 33 еУро
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

Comment

Мигачи

бях виждал по форума, че няко беше писъл че на ул.Цар Симеон в София са по 20лв. бойката!!!
      ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS

Comment

Да това мога да го потвърдя.От "Опълченска"(посока към гарата) наляво по Симеон и след 100м. отдясно някъде там е магазина

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Освен прозрачните мигачи има и вариант - тъмно опушени - аз съм с такива купени от колега от форума чрез ebay. Според мен на сива кола опушените седят по-добре от прозрачните. А в зависимост от цвета на колата ако мойта не беше сива много бих се замислил за смяна на мигаците, защото поне на мойте тъмните изработката леко се отличава от на оригинала в негативен смисъл, т.е. липсва онази вдлъбнатина, която позволява да се вадят от вън. ще помоля някой приятел със фотоапарат да направиме снимка и да я покажа да си направите сметка как седят на алфа с цвят - титаниево сиво /тъмния вариант на сивото/.
          Alfa Romeo 146 1.6TS '97
          За мерси, не ме търси!

Comment

Comment

;]

Колеги давайте вариянти!!!

Comment

Инес-Ауто продават 45лева комплекта. Еднакви са с тия за ГТВ и 155 след ФЛ

П.П. Вече явно са по 51 лева
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

На Симеон са по 20 кинта бройката,аз се каня от сто години да си взема
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

На Симеон са по 15 кинта
                    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Па си добре Пропер си взема вече и се кани от 100 години да ги сложи

Comment

На някой среща трябва да поразгледаме различни нефабрични мигачи, защото на моите малко ме дразни липсата на тази вдлъбнатина отпред посредством която се изкарват навън за смяна на крушка и ако го бях забелязал преди да ги купя щях доста да се позамлисля. Отделно и самата отливка е една идея по-зле от фабричната при мене. Съжалявам ако се повтарям, но нека го имат предвид това неудобство хората, които се замислят за други странични мигачи.
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97
                        За мерси, не ме търси!

Comment

Първоначално публикувано от Viktor_
                          На някой среща трябва да поразгледаме различни нефабрични мигачи, защото на моите малко ме дразни липсата на тази вдлъбнатина отпред посредством която се изкарват навън за смяна на крушка и ако го бях забелязал преди да ги купя щях доста да се позамлисля. Отделно и самата отливка е една идея по-зле от фабричната при мене. Съжалявам ако се повтарям, но нека го имат предвид това неудобство хората, които се замислят за други странични мигачи.
                          То оригиналните не се знае колкмо пара са иначе е ясно че са боклуци,аз на Полото сложих о предни и странични бели,ми тея страничните бяха по 5 кинта и се пълнят с вода ма поне изглежда мнооо по-добре
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Що бе Тия от Инес (не че ги фаля) засега вече над 1 година са си екстра

Comment

;]

Първоначално публикувано от jjkale
                              На Симеон са по 15 кинта
                              и каде по точно аз поне не намерих там!

Comment

Working...
                              X